top of page

Historie

Som 3. generation i faget - kan du forvente et højt fagligt niveau, kvalitet samt service. 

Med 10 år i rejsebranchen besluttede jeg i 2008, at gå i familiens fodspor. Jeg startede min 4 årige frisøruddannelse i Hedensted og for mig er Hedensted det rigtige sted at vende tilbage som selvstændig.


4 år i Århus hos Erik Jacobsen som ejer den ældste og mest anerkendte barbershop i Danmark hvor jeg virkelig blevet rutineret og passioneret indenfor herre hår, klassiske barberinger og skæg - en passion du som kunde vil kunne mærke og se resultatet af når du tager plads i stolen. Jeg glæder mig selvfølgelig også til at få nogle dameklipninger i hænderne i ny og næ.

Efter mange år i et  “old school” barber miljø, har jeg med Alson haft brug for, at lave et “New school” barber miljø inspireret af det  nordiske og danske design. Man skal havde følelsen af du træder ind i en stue, i en dejlig og rar atmosfære. Her skal du kunne komme ned i gear og føle dig hjemme. Alle behandlinger er inkl. Øl, sodavand eller kaffe, læn dig tilbage i stolen og føl dig velkommen.

Alson.dk er en familievirksomhed og opkaldt efter mine børn - Velkommen hos Alson.dk


Oktober 2022 blev jeg indstillet til en international audition i Rotterdam ved Reuzel.

Idag har jeg titlen Reuzel Scumbassador Denmark. Det betyder, at man er en del af et international team og underviser for Reuzel🐷  

DSC08243_edited_edited.jpg
bottom of page